Междуградски автобуси - разписания: помощ

Здравейте, пред вас е най-пълният справочник за разписания на междуградски автобуси, автогари и фирми-превозвачи в България.
За да видите разписанията на автобусите по интересуващото ви направление, попълнете началната и крайната точка на вашето пътуване в графите "От" и "До" съответно.
При работата с търсачката на разписания моля имайте предвид следното:

  1. Трябва да въведете началната и крайната точка на вашето пътуване на български, с кирилица.
    Макар да е възможно да намерите сайта в google по думи като razpisanie, avtobusi, avtogara, transport, sofia, то за да намерите разписанията е необходимо да напишете началната и крайната точка на вашето пътуване на български, с кирилица.
  2. Думи с дължина по-малка от 3 символа се игнорират.
  3. Кликвайки на съответния час ще попаднете в режим "детайлен преглед". В този режим ще намерите много допълнителна информация за автобусното разписание, което ви интересува.
    Ще видите: пълният маршрут по съответното разписание с всички спирки по него, часовете на пристигане, престой и потегляне, името и данните за контакт на фирмата, която го изпълнява.
  4. Датата на последна актуализация се изписва в режим "детайлен преглед" за всяко разписание поотделно.

Централна автогара софия: Телефонът за информация на "централна автогара софия" е импулсен. Една минута разговор ще ви струва около 58 ст. За този факт не се сърдете на нас, нямаме нищо общо с това.

Ние ви помагаме. Вие можете да помогнете на нас!


Работим сериозно, за да направим този сайт полезен и достоверен източник на информация! И все пак грешки са възможни. Моля, коригирайте ни! Към всяко разписание ще видите линк "Съобщи за неточност" - използвайте го!